Aantal websites: 259.863
Aantal pageviews: 316.430.441
Home
Voeg jouw website toe

Website:
http://www.xs4all.nl/~kruizing
Google PR (onbekend)

Titel:
K.L. Kruizinga, Gerechtelijk beŽdigd als Makelaar in onroerend goed - GEREGISTREERD in het handelsregister - en volledig onafhankelijk - gevestigd te Haren Gn (Groningen) Met het adviseren ter zake van de grondslag / grondslagen en het berekenen van verdeelsleutels / verdeelsleutel / aandeel / aandelen, breukdeel / breukdelen bij splitsing in appartementsrechten, heb ik jarenlange ervaring. (25/06/05)

Omschrijving:
Reeds jaren sta ik als gerechtelijk beŽdigd Makelaar in onroerend goed GEREGISTREERD in het handelsregister. In UW belang en om mijn onafhankelijkheid en persoonlijke aanpak te kunnen waarborgen studeer ik RECHTEN aan de Open Universiteit. Op het gebied van presentatie, regelgeving en bouwkunde maak ik gebruik van de nieuwste ontwikkelingen.

Keywords:
Kruizinga, Kruizenga, Haren, Groningen, Emmalaan, Maarwold, splitsingstekening, tekening, tekeningen, splitsingstekeningen, appartementsrecht, appartementsrechten, appartementen, splitsing, splitsingen, appartementensplitsing, splitsingsvergunning, gemeenschappelijk, gemeenschappelijke, privťgedeelten, privťgedeelte, huishoudelijk, splitsingsreglement, reglement, beŽdigd, appartemententekening, appartemententekeningen, erfdienstbaarheid, gerechtelijk, beŽdigd, be-edigd, beedigd, makelaar, makel

(Helaas, nog geen reviews...)

Schrijf een review over deze website:
Geef je review:
Mijn naam:
Mijn woonplaats:
Typ de volgende 4 cijfers over: 
Gratis website promotie

Thumbshots